Coachen voor bewustwording

Ondervind je veel weerstand of loop je zelfs vast in je leven? Heb je misschien grote of kleine levensvragen waar je zelf nog geen antwoord op hebt gevonden?
Ondervindt je mentale en/of fysieke problemen die maar niet verdwijnen? Of ben je bezig met een zoektocht waar je eigenlijk hulp bij nodig hebt?

Dan help ik jou als coach graag in je zoektocht naar antwoorden vanuit een spiritueel oogpunt.
Aan de hand van o.a systemische coaching (familie opstellingen) en energetisch werk help ik jou naar inzichten en met het bewust worden van wie jij nu werkelijk bent en waar je staat.


Jouw rol in het familiesysteem

Iedereen, dus ook jij, vervult een rol in je familie. Je bent moeder, vader, zoon of dochter en hebt bepaalde verantwoordelijkheden die bij die rol horen. Als door een gebeurtenis of trauma een rol wegvalt, of geheel (of gedeeltelijk) overgenomen wordt, raakt het systeem ontregeld. Door scheve verhoudingen in rollen kunnen er problemen ontstaan die (later) in het leven voelbaar worden. Zelfs letterlijk voelbaar worden. Je kunt jezelf dus afvragen welke rol jij (onbewust) gepakt hebt en of dit wel de rol is die bij jouw past.


Hoogsensitief coaching kind

Systemisch coachen Zwolle - individueel

Proces van systemische coaching

In mijn systemische coaching kan ik jou, met de kennis van het systeem, individueel coachen. De inzichten die je in dit proces opdoet en de gevoelens en inzichten die daarbij komen kijken, zullen bevrijdend voor je zijn. Er wordt een feitelijke verandering in gang gezet die invloed heeft op je mentale en lichamelijke welbevinden.

Door de opstelling binnen jouw familie letterlijk in beeld te brengen maak je het onbewuste tastbaar en voelbaar. Hoe ver sta je van een bepaald persoon af en waarom? Wat is de reden dat je van iemand bent afgedraaid? Je begrijpt hierna beter wie je in essentie bent en hoe de onderlinge verhoudingen zijn ontstaan.

“Inzicht in waar je staat, is zien wie je bent.”


De stappen naar inzicht en zelfreflectie

In elke sessie sta jij centraal en in onze eerste ontmoeting vertel ik over mezelf, mijn praktijk en over de methode van systemische coaching. Vervolgens ben ik nieuwsgierig naar jou. Naar jouw probleem en jouw visie op het probleem. Ik luister naar jou, stel vragen en voel intuïtief aan wat belangrijk voor je is.
Aan de hand van dit gesprek komen er één of meerdere vraagstukken aan het licht waar we samen mee aan de slag gaan.

Een vraagstelling bepaalt de opstelling waarin ik jou volledig begeleidt.
Door het opstellen van relaties en jouw rol in deze opstelling ontstaan er inzichten.
Er kunnen blokkades of trauma’s uit jouw eigen jeugd naar voren komen. Het doorzien hiervan geeft jou weer ruimte en opluchting. Jouw energie gaat anders stromen en de helderheid van het systeem herstelt jouw balans.

De opstelling en de ontdekkingen daarin kunnen allerlei emoties veroorzaken. Eventuele trauma’s die ten grondslag liggen aan verkeerde patronen zullen bewust worden herbeleefd.
De pijn, twijfel, angst van een situatie worden opnieuw doorvoeld. Ik ben er voor je en zorg voor de nodige troost.
Het kan zijn dat er tijdens een behandeling wat dingen opgeschreven worden en ook kan het zijn dat we samen mediteren om even helemaal tot rust te komen.


Systemische coaching in Zwolle - individueel

Tussen de afspraken door kunnen we telefonisch contact hebben voor mentale steun en extra begeleiding.

Resultaten van mijn individueel consult

In mijn sessie van systemische coaching worden:

  • Blokkades opgeven
  • Spaninningen verminderd
  • Fysieke en mentale klachten (gedeeltelijk) opgelost
    (door een betere energiedoorstroming)Praktische informatie

Mijn sessie (systemische coaching) vindt plaats in mijn praktijk, een veilige, vertrouwde omgeving.

Individuele coaching is er voor jou alleen maar ook voor jou en je partner samen. Of samen met een ander familielid. Voor grotere groepen is er het groepsconsult.

In eerste instantie gebruik ik grondankers die relaties in de opstelling vertegenwoordigen. Later kunnen er personen bij betrokken worden mocht dit wenselijk zijn. Dit hoeven geen familieleden te zijn. Hiervoor organiseer ik vaak speciale avonden. Kijk hiervoor op mijn

Het aantal behandelingen is per situatie anders, dus dat stemmen we samen nader af.

Je kunt een vrijblijvende kennismaking met mij plannen. Daar neem ik ongeveer 30 minuten de tijd voor.
Een individueel consult kost € 75,-  incl. BTW. Hiervoor neem ongeveer een uur de tijd voor jou.
Bij het niet nakomen van een afspraak kan het zijn dat ik gemaakte kosten in rekening breng.


“In een familieopstelling die Marcel begeleidde zijn mij zoveel dingen duidelijk geworden. Eindelijk begrijp ik waarom ik altijd zo bezorgd was over mijn kinderen. Ik heb nu zoveel rust gevonden.”

Ben jij toe aan een diepgaand onderzoek voor jouw problemen?
Boek dan een individueel consult bij mij. Dit kan door te bellen naar
06 33 848 115 of door onderstaand contactformulier in te vullen.